Alles voor

uw leidingwerk 

Wij bouwen en installeren drinkwaterinstallaties, klimaatinstallaties en veiligheidsdouches. Dit doen we voor opdrachtgevers in de industrie, utiliteitsbouw en grotere woningbouw. Benieuwd hoe wij in uw behoefte kunnen voorzien? Neem gerust contact op.

alles voor uw leidingwerk
Binkhorst Techniek - IJmuiden
Binkhorst Techniek - IJmuiden
Binkhorst Techniek - IJmuiden
Binkhorst Techniek - IJmuiden
Advies
Binkhorst Techniek - IJmuiden

Ingenieursbureaus en andere opdrachtgevers weten ons te vinden in de voorbereidingsfase, om te sparren of voor advies. Stel vrijblijvend uw vraag!

Installatie
Binkhorst Techniek - IJmuiden

Op projectbasis verzorgen wij het hele proces. De installatie zelf, en ook het isoleren en afpersen. Leg uw tekeningen gerust aan ons voor: tijdig inspelen op uw wensen en behoeften is voor ons vanzelfsprekend.

Onderhoud
Binkhorst Techniek - IJmuiden

Vraag naar de gunstige voorwaarden waaronder wij het periodieke onderhoud van uw installaties verzorgen. Bijvoorbeeld de jaarlijkse controle van veiligheidsdouches.

Storingsdienst
Binkhorst Techniek - IJmuiden

Soms heeft u met spoed een oplossing nodig. Ook dan staan wij graag voor u klaar. Lekkage in uw klimaatinstallatie, twijfels over een veiligheidsdouche of snel een monteur nodig? Trek aan de bel!

Opdrachtgevers in de industrie weten waarderen onze kennis en vakmanschap met drinkwatersystemen en drinkwaterbeheersing. Legionella veiligheid, sanitaire voorzieningen en veiligheidsdouches zijn enkele van onze specialisaties. Goed om te weten: producent van veiligheidsdouches Akuut Industrial is ons zusterbedrijf – de lijnen zijn kort! 


In de grotere woningbouw en ook de utiliteitsbouw verzorgen wij regelmatig de installatie van het klimaatsysteem. Veelal in bedrijfspanden, bedrijfsverzamelgebouwen en appartementencomplexen. Onze ruime ervaring met het installeren van klimaatinstallaties zetten wij graag in voor uw project.

Uw uitdaging, ons werkveld

Binkhorst Techniek
Binkhorst Techniek

Alles in huis én goed samenwerken

Samenwerking met de ervaren en betrokken specialisten van Binkhorst Techniek biedt u veel voordelen. Zo hebben wij heel veel materialen en onderdelen standaard in huis. Reserveonderdelen en materialen voor leidingwerk: koper, dik- en dunwandig staal en kunststof.


Goed om te weten: no nonsense communicatie, nauwkeurig werken en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Wij staan voor ons vakmanschap en werken op basis van duidelijke afspraken.Erkend leerbedrijf en VCA-gecertificeerd.

Binkhorst Techniek BV 

James Wattstraat 8-B

1976 BA IJmuiden


Telefoon: +31 255 745 008


E-mail: info@binkhorsttechniek.nl

Targa Design
Targa Design